Voetballen in je rolstoel

Over Tech2Play

Sport en spel voor iedereen

Onze visie is iedereen mee te laten doen met sport en spel. Dat doen we door betaalbare technologische oplossingen te bieden die het toegankelijker en leuker maken voor mensen met een beperking om deel te nemen aan sport en spel. Zo wordt inclusie tot welbekende sporten en spellen verhoogd. Tech2Play doet dat met veel toewijding, grote zorg en ontstopbaar enthousiasme. We zien altijd mogelijkheden.

Samen

Door goed contact met onze doelgroep sluiten wij aan bij de fysieke mogelijkheden en belevingswereld. Door onze kennis, samenwerkingen met het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen kunnen we snel schakelen. Dat zorgt ervoor dat we met passende oplossingen komen en zorgeloos sporten en spelen mogelijk worden. Onze kritische blik zorgt ervoor dat wij producten en diensten blijven optimaliseren waarbij user driven design hoog in het vaandel staat.

Michiel van der Boom – CEO

“Door persoonlijk contact met mensen uit de doelgroep raakte ik enorm geïnspireerd om ze mogelijkheden te bieden die niet vanzelfsprekend waren. En als je goed om je heen kijkt zie je altijd dingen die beter kunnen. Beginnend bij een automatisch waterpistool zag ik dat kleine toevoegingen heel veel kunnen betekenen in het leven van kinderen met een beperking. Onbezorgdheid en autonomie ervaren is zo’n ontzettend belangrijk deel van je ontwikkeling en menszijn, daar moest ik iets mee doen! En stel je eens voor hoe fantastisch het is om kinderen met fysieke beperkingen weer een mogelijkheid tot ondeugendheid te laten ervaren. Keer op keer raakt het mij emotioneel als dat gebeurt, het zou heel mooi zijn als zoveel mogelijk mensen dit gevoel kunnen ervaren.”

Nino Kolen – Design Engineer

 

Jolinda Horstik – Design en social media

“Het stralende gezicht van een jongen of meisje die voor het eerst een balletje trapt met de AmiGo, dat is iedere keer weer een onbeschrijfelijk mooi moment! Je ziet direct dat een persoon meer zelfvertrouwen en autonomie ervaart als het kan meedoen met sporten of een spel. Als ontwerper ben ik bij veel bedrijfsprocessen betrokken en staan de menselijke aspecten altijd centraal, met het doel uiteindelijk zoveel mogelijk mensen op een gelijkwaardig niveau te laten meedoen.”

Remco Beekman – Electrical Engineer

“Van je hobby je werk maken is natuurlijk prachtig, maar het is nog mooier om het te delen met een nieuwe groep mensen. Als technicus en voetballiefhebber is het een unieke ervaring om met de nieuwe generatie aan voetballers te werken aan de AmiGo. Wij geven de assist en zij maken de goal en visa versa.”

Tim van der Hulst – Mechanical Engineer

Henk van Gijn – Electrical Engineer